7 platformen voor vastgoedinvesteringen om uw rijkdom te laten groeien

Dit artikel bevat links waarvoor we een vergoeding kunnen ontvangen als u erop klikt, zonder dat het u iets kost.

Vastgoedbeleggingsplatforms bieden beleggers een middel om hun vermogen met onroerend goed te laten groeien zonder contant geld uit te geven voor een fysiek onroerend goed dat ze moeten onderhouden. Via deze platforms kunnen beleggers aandelen kopen in vastgoedprojecten, commerciële gebouwen en REIT’s (real estate investment trusts).

Wanneer de meeste mensen denken aan beleggen in onroerend goed, denken ze aan het kopen van een plek om te verhuren, of het kopen van een fixer om te rehabiliteren en te verkopen. Maar de wereld van contant geld groeien met slimme investeringen in onroerend goed is zeker uitgebreid.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het in aanmerking komen voor een andere hypotheek, zodat u geld kunt verdienen aan een huur. Investeringsplatforms maken het heel gemakkelijk om een ​​leunstoelbelegger in onroerend goed te zijn en ook van die winsten te genieten.

Online investeringsplatforms voor onroerend goed

Fondsenwerving

Fundrise is het eerste investeringsplatform dat een eenvoudige, goedkope manier creëert voor iedereen om toegang te krijgen tot historisch consistente, uitzonderlijke rendementen van onroerend goed.

Met een trackrecord van aankoop van meer dan 200 activa met een waarde van meer dan $ 5,1 miljard, biedt Fundrise een element van betrouwbaarheid dat anderen misschien niet kunnen bieden.

De enorme diversiteit van de soorten eigendommen en hun uitgestrektheid aan geografische locaties is een goed voorteken voor beleggers die de diversificatie willen maximaliseren.

Feiten:

Het huidige investeringsminimum is slechts $ 10. Goed voor beginners en vereist geen accreditatie. Door al hun aankopen en financiën intern te beheren, kan Fundrise de kosten voor investeerders laag houden. Hun app maakt het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van onroerend goed opleverings-, voortgangs- en bezettingsrapporten van het vastgoed waarin u heeft geïnvesteerd. Mooi!

Let op:

Met een focus op beleggingen met een lager risico, zoals meergezinswoningen, is het winstpotentieel niet zo gemaximaliseerd als het zou kunnen zijn. Fundrise is niet voor beleggers met grote hoeveelheden contant geld die ze graag in individuele vastgoedaanbiedingen willen steken.Crowdfund real beleggen in onroerend goed is niet zonder risico’s. Hoewel Fundrise een streng doorlichtingsproces heeft, bestaat er nog steeds een risico op wanbetaling en verlies van geld.

DealMachine

DealMachine is een app voor vastgoedinvesteringen die vastgoedbeleggers helpt bij het doorzoeken van gebieden die op zoek zijn naar noodlijdende huizen om te kopen.

Het meest voorkomende app-voordeel is toegang tot informatie over eigenaren van onroerend goed (die ze ‘rijden voor dollars-leads’ noemen). U krijgt ook informatie over hypotheeksaldi, leegstand, enz.

De term ‘rijden voor dollars’ wordt vaak gebruikt in de marketingtaal van DealMachine. U wordt echter niet betaald om rond te rijden op zoek naar huizen.

Het is een veel voorkomende uitdrukking onder vastgoedinvesteerders, wat betekent dat al dat rondrijden soms kan resulteren in het verdienen van wat dollars – als je iemand overtuigt om te verkopen.

De app helpt je bij het in kaart brengen van de routes die je al hebt gereden en heeft een functie voor het bijhouden van een lijst met potentiële eigendommen die je ziet.

Als onderdeel van uw lidmaatschap stuurt DealMachine vervolgens ansichtkaarten naar de lijst met huizen die u samenstelt.

Feiten:

Biedt een gratis proefperiode van 7 dagen en vervolgens $ 59/maand voor het goedkoopste abonnement waarmee u tot 500 contactgegevens van de huiseigenaar krijgt. Ze bieden toegang tot gegevens zoals provinciegegevens, hypotheeksaldo en leegstandsstatus. Dit is een direct-mailmarketingservice ook; u kunt ontwerpen aanpassen en meer dan één e-mailreeks verzenden. DealMachine is ontworpen als software voor het genereren van leads; u doet het grondwerk en vult de informatie over de eigenaar/het onroerend goed en de markten in via mailings.

Let op:

U wordt niet betaald om rond te rijden en huizen te zoeken. DealMachine laat u niet zien waar huizen zijn en helpt u niet om ervoor te betalen. Als u een huiseigenaar vindt die bereid is te verkopen, heeft u kennis van onroerend goedtransacties of een echte makelaar om te helpen bij de verkoop, evenals hypotheekkwalificaties of contant geld voor aankoop.

CrowdStreet

CrowdStreet biedt een verscheidenheid aan vastgoedbeleggingsprojecten die u gemakkelijk kunt vergelijken en beoordelen op hun website.

Als er een kans is waarin u wilt investeren, heeft u toegang tot de financiële documenten voor dat project. En je kunt ook een live Q&A-webinar bijwonen met de sponsor. Over goed geïnformeerd zijn gesproken!

Dit platform biedt beleggers de kans op een diverse vastgoedportefeuille met keuzes in risiconiveau, geografische locatie en type vastgoed.

Feiten:

Dit is niet alleen voor beginners, alleen voor geaccrediteerde beleggers. Dit soort beleggen wordt beschouwd als crowdfunding van onroerend goed, waarbij individuele beleggers geld samenbrengen om projecten te financieren. Er is een minimale investering van $ 25.000. Het heeft een gebruiksvriendelijk platform voor zowel investeerders als sponsors.

Let op:

Alle investeringen in onroerend goed brengen risico’s met zich mee, en crowdfunding is geen uitzondering. Pas op voor in gebreke blijvende leningen en geannuleerde projecten. Investeren in elke vorm van onroerend goed op een platform zoals CrowdStreet is een verbintenis op langere termijn dan andere soorten investeringen. Uw geld is niet liquide. Er is een hoge minimale inleg, dus u heeft veel te verliezen als er iets misgaat.

Begane grond

Groundfloor is crowdfunding die leningen verstrekt aan mensen die een huis willen kopen om het te repareren en om te draaien.

In plaats van zich te moeten kwalificeren voor een traditionele hypotheek of lening, kunnen vastgoedbeleggers die een woning willen kopen zich wenden tot Groundfloor crowdfunding om te lenen van individuele investeerders zoals jij en ik.

De website is heel gemakkelijk te gebruiken, maak een account aan en bekijk de projecten die wachten op financiering. We vinden het ook leuk dat er zeer specifieke voortgangsrapporten zijn over hoe het werk aan het huis vordert.

Feiten:

Het huidige investeringsminimum is slechts $ 10. Ze claimen een gemiddeld rendement van 10% of meer. Dit zijn kortlopende leningen met een looptijd van 6-18 maanden (met een tussenruimte). U investeert in vastgoedschulden in plaats van aandelenbeleggingen (een beetje meer risico).Bedient zowel investeerders als leners—met de nadruk op flipping houses.Groundfloor heeft een uitgebreid beoordelingssysteem zodat investeerders hun risicocomfortniveau kunnen beoordelen.Elk project geeft nogal wat details weer: lenerinformatie, wat ze hebben gedaan het project zelf, hoeveel het project gaat kosten, wat de verwachte verkoopprijs of het verwachte rendement zal zijn, enz.

Let op:

Als u zich aanmeldt voor hun automatische investeringsfunctie, zorg er dan voor dat u uw voorkeursparameters zorgvuldig op uw comfortniveau hebt ingesteld. Het is een beetje beperkt omdat je alleen kunt investeren in huisvinnen en vastgoedbouwers. Er is een reëel risico op het in gebreke blijven van leningen, aangezien het zwaar is op de fixer-upper-leningen.

Opbrengststraat

Yieldstreet biedt een zeer unieke reeks opties die goed zijn doorgelicht. Hun investeringen omvatten zaken als kunst, vrachtschepen, onroerend goed, commercieel onroerend goed, enz.

Tot nu toe zijn ze het enige platform dat ik heb gezien dat investeringsmogelijkheden voor kunst en zee biedt. Dit kan heel goed zijn voor het diversifiëren van uw beleggingsvermogen.

De drie soorten investeringen van Yieldstreet:

Fondsen zoals hun Prism-fonds, een belegging met meerdere activa die meer dan 5 activaklassen omvat, waaronder kunst, commercieel, juridisch, onroerend goed, enz. Beleggingen in één aanbieding: een lijst met onroerend goed waaruit u kunt kiezen. Gestructureerde obligaties (vergelijkbaar met obligaties) die schuldbewijzen zijn en over het algemeen kortlopend zijn (minder dan 12 maanden).

Feiten:

Alleen geaccrediteerde investeerders. Veel van de investeringsmogelijkheden die Yieldstreet biedt, keren driemaandelijkse dividenden uit, wat een goede manier zou kunnen zijn om passief inkomen te genereren. hebben een bewezen staat van dienst. De investeringsbereiken variëren tussen $ 500 (kleinste) en $ 50.000 (grootste). Ze hebben een geweldige mix van activa om uit te kiezen (kunst, legaal, commercieel en meer). u heeft de hoofdsom van uw investering in maximaal 12 maanden nodig.

Let op:

Deze investeringen zijn niet voor beginners (u moet een geaccrediteerde belegger zijn). De meeste van hun aanbiedingen vereisen een zeer hoge investeringsverplichting. Zoals bij elke investering, zijn er risico’s aan verbonden.

PeerStreet

PeerStreet biedt investeerders een manier om geld te verdienen met vastgoedschulden. Wanneer iemand geld leent voor een huis, kan uw investering in hun leningen u geld opleveren terwijl zij het terugbetalen.

PeerStreet werkt samen met particuliere kredietverstrekkers in het hele land, evalueert de staat van dienst en gebruikt hun eigen acceptatieteam om elke kans te beoordelen. Als het hun strenge testen doorstaat, worden de leningen aangeboden als investeringsmogelijkheden op hun platform.

Een uniek onderdeel van beleggen met PeerStreet is hun ‘Pocket’-beleggingsaanbod. U kunt extra geld in “pocket” steken en ongeveer 2,5% verdienen, wat veel beter is dan bij een traditionele bank.

Dit is eigenlijk gewoon geld lenen zonder zich te binden aan andere soorten investeringen op hun platform. U kunt uw geld ook in Pocket stoppen terwijl u bij hen wacht op uw volgende onroerendgoedkans.

Dit is geen slecht idee als extra spaarrekening, maar je moet ze wel vertellen dat je voor de 15e van de maand geld wilt opnemen om het voor de 1e van de volgende maand te ontvangen.

Feiten:

Alleen geaccrediteerde investeerders.Kan al beginnen met $1.000.PeerStreet is transparant over hun vergoedingen (tussen 0,25% en 1,00%).Ze bieden geautomatiseerd beleggen: vul uw criteria voor risico, investeringsbedrag, enz. In en PeerStreet plaatst u automatisch met investeringen die bij elkaar passen. De winst voor de gemiddelde belegger is iets meer dan 6% met een mediaan van 8,2%.

Let op:

U moet geaccrediteerd zijn om bij PeerStreet te investeren, dus het is niet voor beginners. Ze hebben een hoge minimale investeringsvereiste van $ 1.000. Het geld dat u in hun Pocket-aanbieding houdt, is niet FDIC-verzekerd en u kunt het geld niet onmiddellijk opnemen (het is ongeveer 2 weken wachten). Houd er rekening mee dat de investeringstermijnen variëren van 1-36 maanden (geen liquide investering).

RealtyMogul

RealtyMogul biedt beleggen in commercieel onroerend goed met een breed scala aan aanbiedingen op hun website. Ze bieden zowel REIT’s als individuele vastgoedbeleggingen aan.

RealtyMogul REIT’s bevatten zowel schuld als eigen vermogen en zijn verspreid over een groot geografisch gebied om de diversiteit op de huizenmarkt in verschillende delen van de VS optimaal te benutten. Ze hebben ook geen commissiekosten (hoewel andere kosten van toepassing zijn).

De drie REIT-types van RealtyMogul:

Income REIT is een gediversifieerde mix van meergezinswoningen, kantoren en winkelpanden en keert maandelijks dividend uit aan beleggers. De minimale investering is $ 5.000, maar het staat open voor iedereen (niet-geaccrediteerd is OK). De Appartement Groei REIT is een reeks appartementsgebouwen op verschillende locaties met een hoge bezettingsgraad en potentieel voor winst uit huurinkomsten. De minimale investering is $ 5.000 en betaalt driemaandelijkse dividenden. De MogulREIT I heeft een veel lagere buy-in van slechts $ 1.000 voor niet-geaccrediteerde beleggers die hun portefeuilles willen diversifiëren met commercieel onroerend goed.

RealtyMogul’s enkele vastgoedinvesteringen omvatten kantoor-, winkel-, meergezins- en industrieel vastgoed, en vereisen dat investeerders worden geaccrediteerd door de SEC.

De minimale buy-in ligt tussen $ 25.000 en $ 50.000 met een algemeen tijdsbestek voor investeringen van 3-7 jaar.

Feiten:

De reeks beschikbare REIT’s heeft minimale investeringsvereisten tussen $ 1.000 en $ 5.000 en is prima voor niet-geaccrediteerde, beginnende beleggers. Hun individuele vastgoedaanbod vereist grote hoeveelheden contant geld en is een geaccrediteerde belegger. RealtyMogul heeft een bewezen staat van dienst in het uitkeren van dividenden en heeft geen commissie vergoedingen. (Er zijn andere kosten van toepassing.) De eigendommen waarin ze investeren, worden zorgvuldig doorgelicht en onderschreven door hun gespecialiseerde team.

Let op:

Investeringen met dit platform (zoals bij veel vastgoedinvesteringen) zijn relatief lange termijn, waarbij sommige een verbintenis van 10 jaar vereisen. Dividenden zijn nooit gegarandeerd, hoewel RealtyMogul een goede reputatie heeft op het gebied van uitbetalingen in de afgelopen 64 maanden.Alle onroerend goed investeringen zijn riskant, dus leer alles wat u kunt en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur. Alleen het REIT-aanbod kan worden gehouden door beginners die niet zijn geaccrediteerd.

Leer meer:

Afwikkeling van platformen voor vastgoedinvesteringen

Beleggen in onroerend goed is niet voor iedereen weggelegd, en er kan zeker een behoorlijk risico zijn, afhankelijk van met wie u belegt. Maar er is zeker een kwaliteitsinvesteringsplatform voor uw vastgoedinvesteringsdoelen.

En het mooie is dat u uw risico- en doelvoorkeuren op de meeste platforms kunt instellen, zodat u zich op uw gemak voelt bij de keuzes die u maakt.

Delen: Deel dit artikel op Facebook Facebook


Deel dit artikel op Twitter Twitter

Deel dit artikel op LinkedIn LinkedIn Deel dit artikel via e-mail E-mailThis post 7 platformen voor vastgoedinvesteringen om uw rijkdom te laten groeien
was original published at “https://millennialmoney.com/real-estate-investing-platforms/”