Aangekomen huizen Review – Millennial Money

Dit artikel bevat links waarvoor we een vergoeding kunnen ontvangen als u erop klikt, zonder dat het u iets kost.

Bijna 43 miljoen huizen in de Verenigde Staten worden bewoond door huurders, waardoor het investeren in huurwoningen een altijd groene inkomstenkans is.

Het probleem is dat het beheer van huurwoningen traditioneel allesbehalve passief is. Wanneer u rekening houdt met de initiële kosten, het potentieel voor aanhoudende onderhoudsproblemen en de tijd die u besteedt aan het omgaan met huurders, kan het investeren in huurwoningen snel een winstgevende onderneming worden.

Maar wat als er een manier was om passief inkomen te verdienen met verhuur zonder al het gedoe?

Met Arrived Homes kunt u precies dat doen. Met behulp van de service kunt u aandelen van huurwoningen kopen en iemand anders de lastige dingen laten doen, zodat u dat niet hoeft te doen.

In dit bericht zal ik uitleggen hoe Arrived Homes werkt en hoe u betrokken kunt raken bij de service. Laten we om te beginnen eens nader kijken naar wat Arrived te bieden heeft.

Pluspunten

Lage opstartkostenGeen lidmaatschapskostenEenvoudige manier om te proberen investeren in huurwoningenBeschikbaar voor niet-geaccrediteerde investeerders

nadelen

Alleen geschikt voor langetermijninvesteringenU kunt waarschijnlijk een betere ROI vinden op de aandelenmarktGeen mobiele appGeen aanmeldingsbonus

Wat is Aangekomen Huizen?

Arrived Homes is een online platform dat kapitaal crowdsourcet om huurwoningen te kopen. Het werd opgericht in 2019 en heeft sindsdien $ 37 miljoen aan financiering binnengehaald. Het bedrijf wordt geleid door CEO en mede-oprichter Ryan Frazier en is gevestigd in Seattle.

Aangekomen gebruikers kunnen fractionele aandelen van individuele huurwoningen kopen en in de loop van de tijd geld verdienen door huurbetalingen en woningwaardering.

Hoe Arrived Homes werkt

Het algemene doel van Arrived is om te dienen als een gemakkelijk startpunt voor investeringen in huurwoningen. Niet iedereen heeft immers de middelen om een ​​woning direct te kopen en van daaruit te verhuren.

Zo werkt het: Wanneer u zich aanmeldt, kunt u bladeren door beschikbare panden die openstaan ​​voor nieuwe investeerders. Elk is vooraf doorgelicht op inkomenspotentieel, dus u kunt er zeker van zijn dat u geen vuilnisbelten koopt.

Wanneer u een woning (of meerdere) vindt die u bevalt, kunt u bepalen hoeveel u wilt investeren, en Arrived reserveert die aandelen namens u. Op dit punt ondertekent u een online contract en koppelt u uw bankrekening om uw initiële investering te doen.

Van daaruit kunt u het rustig aan doen en genieten van een echt passieve inkomstenstroom. Arrived zorgt voor het vastgoedbeheer en neemt alle aansprakelijkheid op zich, dus u hoeft alleen maar achterover te leunen en uw investering te zien groeien.

Aangekomen Homes Kenmerken

Lage minimale investering

Het beste aspect van Arrived Homes is misschien wel dat het investeerders van alle inkomensniveaus de kans geeft om een ​​stuk van een flat, eengezinswoning, vakantiewoning of enig ander type residentieel vastgoed te bezitten.

Om aan de slag te gaan, heb je alleen een minimale investering van $ 100 nodig. Natuurlijk is er een directe correlatie tussen hoeveel u investeert en hoeveel u kunt verdienen. Maar met zo’n lage drempel om binnen te komen, maakt Arrived het gemakkelijk om je voeten nat te maken en de kneepjes van het vak te leren.

contante dividenden

Arrived keert contante dividenden uit aan zijn investeerders. Op basis van in het verleden behaalde resultaten vertaalt dit zich doorgaans in rendementen tussen 5,21% en 6,42% per jaar. Beleggers verdienen ook inkomsten naarmate de waarde van het onroerend goed stijgt, hoewel deze rendementen een beetje moeilijk te voorspellen zijn.

Om de waarde van uw aandelen in huurwoningen te voorspellen, wordt Arrived geleverd met een vastgoedinvesteringscalculator die historische branchegegevens gebruikt om trends te identificeren.

Gids voor beleggen in onroerend goed

Arrived biedt ook zijn Vastgoedbeleggingsgids om u te helpen begrijpen hoe u effectief kunt beginnen met beleggen. De gids behandelt zowel het hoe als het waarom van investeringen in onroerend goed en geeft u handige tips om uw rendement te maximaliseren.

Aangekomen huizen prijzen en vergoedingen

Het is gratis om je aan te melden voor Arrived en er zijn geen lidmaatschaps- of abonnementskosten voor het gebruik van het platform. Hoewel de kosten van uw investering het duurste aspect zijn van het gebruik van Arrived, zijn er enkele andere kosten waarmee u rekening moet houden.

Hier is het volledige overzicht van wat u kunt verwachten te betalen als u besluit om de service te gebruiken.

Initiële investering

Zoals hierboven vermeld, heeft u een initiële investering van minimaal $ 100 nodig die u kunt overboeken van een gekoppelde bankrekening. Aangekomen werkt ook aan het toevoegen van de mogelijkheid om uw investering te financieren via een zelfgestuurde IRA, maar dit is nog in volle gang.

Sourcingkosten

Aangekomen rekent een inkoopvergoeding voor elk onroerend goed dat de kosten dekt voor het lokaliseren en voorbereiden ervan voor investeringen. Het is een eenmalige vergoeding en het bedrag verschilt per accommodatie. Hoe dan ook, u kunt precies zien wat die kosten zijn in het gedeelte Aanbiedingsdetails van een aanbieding.

Jaarlijkse kosten voor vermogensbeheer

Aangekomen wordt ook geleverd met een jaarlijkse vergoeding voor vermogensbeheer (AUM), waarmee de kosten van het doorlopende beheer van het onroerend goed kunnen worden gedekt. Net als de sourcingvergoeding, variëren deze kosten afhankelijk van het specifieke onroerend goed. Nogmaals, u weet van tevoren precies wat het is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Belastingen

Zoals bij elke investering, wordt het geld dat u verdient met Arrived geclassificeerd als belastbaar inkomen door de IRS. Arrived stuurt uw relevante belastinginformatie aan het einde van het jaar, en het is uw verantwoordelijkheid om dit bij uw terugkeer te melden en af ​​te rekenen met Uncle Sam.

Vroege liquidatiekosten

Arrived raadt beleggers aan om in te kopen voor de lange termijn, van drie tot zeven jaar. Als u uw aandelen vervroegd moet liquideren, heeft u de mogelijkheid om ze na de eerste aanhoudingsperiode van zes maanden aan andere beleggers te verkopen.

Als u echter deze route neemt, kunt u transactiekosten betalen. Dat komt omdat Arrived geen transacties op de secundaire markt afhandelt.

Met andere woorden, Arrived is geen platform om snel terug te keren. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw strategie.

Aanmelden en aan de slag gaan

Om je aan te melden voor Arrived, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en een Amerikaans staatsburger zijn. Het platform is gebouwd voor alledaagse beleggers, dus u hoeft geen geaccrediteerde belegger te zijn om in aanmerking te komen.

Het aanmaken van uw account op arrivehomes.com gaat snel en eenvoudig. Het enige dat u nodig hebt om te beginnen, is een e-mailadres en uw volledige naam.

Van daaruit moet u uw beleggingsrekening instellen, waarvoor meer informatie nodig is voor identiteitsverificatiedoeleinden. U kunt ervoor kiezen om een ​​persoonlijk of LLC-account in te stellen en u moet uw socialezekerheids- of belastingnummer bij de hand hebben.

De volgende stap is om uw bankrekening te koppelen voor financiering. Aangekomen maakt verbinding met de meeste grote instellingen, dus u zou geen problemen moeten hebben om de uwe te verbinden.

Zodra alles is ingesteld, is het tijd om te beginnen met het uitkiezen van vastgoedbeleggingen. Voor elke optie kunt u zien hoeveel investeerders er zijn en hoe dicht het bij volledige financiering is.

Aan de slag met Aangekomen Huizen

Op het moment van schrijven biedt Arrived geen aanmeldings- of verwijzingsbonussen voor nieuwe klanten. Mochten er zich in de toekomst kansen voordoen, dan zal ik u zeker op de hoogte houden.

Aangekomen huizen beveiliging

Arrives werkt op een beveiligd platform dat uw persoonlijke en financiële informatie beschermt. Alle gegevens worden versleuteld en bankoverschrijvingen worden afgehandeld via Plaid, een gerenommeerd financieel technologieplatform van derden.

Bovendien beschermt Arrived u tegen elke persoonlijke aansprakelijkheid met betrekking tot uw eigendomsaandelen. Elk huis is eigendom van een LLC, dus aandeelhouders zijn niet verantwoordelijk als er iets misgaat.

Klantenservice en ondersteuning

Aangekomen biedt een paar verschillende opties voor klantenondersteuning wanneer u hulp nodig heeft met uw account.

Het online Helpcentrum staat vol met instructies en veelgestelde vragen over de meest elementaire accountbehoeften. Als u toch iemand wilt spreken, kunt u contact opnemen via de online chat. Maar het kan een paar uur duren voordat je een reactie krijgt.

Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om in realtime met mensen te praten – en dat kan ook. Contactopties zijn onder meer het plannen van een telefoongesprek, Zoom-conferentie of Google Meet met iemand van het Arrived-team.

Over het algemeen lijken beleggers best tevreden te zijn met het serviceniveau dat ze van het bedrijf krijgen. Aangekomen is nog relatief nieuw, maar heeft al een A-rating gekregen van het Better Business Bureau (BBB).

Voors en tegens van Aangekomen Huizen

Pluspunten

Lage opstartkostenGeen lidmaatschapskostenEenvoudige manier om te proberen investeren in huurwoningenBeschikbaar voor niet-geaccrediteerde investeerders

nadelen

Alleen geschikt voor langetermijninvesteringenU kunt waarschijnlijk een betere ROI vinden op de aandelenmarktGeen mobiele appGeen aanmeldingsbonus

Nu u een beter idee heeft van de voor- en nadelen van Arrived Homes, laten we eens kijken naar enkele van de populairste concurrenten van het platform.

Alternatieven voor Aangekomen Huizen

Fondsenwerving

Fundrise is een crowdfunding vastgoedplatform waarmee gebruikers kunnen investeren in commerciële vastgoedportefeuilles. Net als Arrived worden beleggingen van Fundrise als langetermijnbeleggingen beschouwd.

Het belangrijkste verschil tussen Fundrise en Arrived is het type belegging dat u kunt selecteren. In plaats van beleggers individuele eigendommen te laten kiezen, richt Fundrise zich op diversificatie en verspreidt het investeringen over een vastgoedportefeuille. Je hebt ook $ 500 nodig om een ​​account te openen, versus $ 100 met Arrived.

Begane grond

Groundfloor is een crowdsourced vastgoedbeleggingsplatform dat zich richt op kortetermijnrendementen met een hoog rendement.

Het platform is uiterst toegankelijk met een minimale investering van slechts $ 10 en is misschien beter geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een snelle doorlooptijd van huurinkomsten.

DiversyFonds

DiversyFund is vergelijkbaar met Arrived, maar heeft een iets hogere toetredingsdrempel van $ 500. Het biedt gediversifieerde beleggingen en REIT-fondsen.

DiversyFund is een interessante optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer hands-off benadering, aangezien het platform 100% geautomatiseerd is.

Veel Gestelde Vragen

Hoe verdient Aangekomen huizen geld?

Aangekomen verdient geld via verschillende vergoedingen, waaronder een makelaarskorting, die de vorige eigenaar van een gekocht onroerend goed dekt. Het brengt ook een sourcingvergoeding en een jaarlijkse vermogensbeheervergoeding in rekening aan zijn investeerders.

Investeert Jeff Bezos in Aangekomen?

Ja. De particuliere investeringsmaatschappij van Bezos, Bezos Expeditions, heeft bijgedragen aan de laatste fondsenwervingsronde van Arrived.

Is Aangekomen Huizen Legitiem?

Ja, Arrived Homes is een legitiem investeringsplatform dat alledaagse beleggers helpt bij het kopen van aandelen in huurwoningen.

Leer meer:

Het komt neer op

Arrived Homes stelt u in staat om met slechts $ 100 deel te nemen aan het spel voor het investeren in onroerend goed.

Als dat het geval is, zou Arrived de perfecte oplossing kunnen zijn voor mensen die graag willen investeren in huurwoningen voor één unit die niet de verantwoordelijkheid willen die gepaard gaat met het zoeken en beheren van hun eigen units.

Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat Arrived geen kortetermijnrendementen zal opleveren. Als u niet de flexibiliteit heeft om meerdere jaren op uw portefeuille te zitten, is dit waarschijnlijk niet de juiste service voor u. Aan de andere kant is het bijna onmogelijk om snelle winsten om te draaien met investeringen in onroerend goed.

Hoe dan ook, nu u weet wat Arrived brengt, bent u een stap dichter bij het verbeteren van uw persoonlijke financiële situatie. Of het nu via crowdfunding van onroerend goed, traditioneel beleggen op de aandelenmarkt of een combinatie van beide is, dit is om dat mogelijk te maken.

Delen: Deel dit artikel op Facebook Facebook


Deel dit artikel op Twitter Twitter

Deel dit artikel op LinkedIn LinkedIn Deel dit artikel via e-mail E-mailThis post Aangekomen huizen Review – Millennial Money
was original published at “https://millennialmoney.com/arrived-homes-review/”