Hoe u als tiener geld kunt verdienen vanuit huis

Dit artikel bevat links waarvoor we een vergoeding kunnen ontvangen als u erop klikt, zonder dat het u iets kost.

Dankzij internet hebben tieners meer mogelijkheden dan ooit om wat geld te verdienen. De tijd dat tieners bij de buren bij de buren moesten aankloppen, is allang voorbij zijn de dagen dat ze moesten werken in de tuin of sneeuw moesten scheppen.

Maar als je een tiener bent die op zoek is naar eenvoudige manieren om online geld te verdienen, kan het moeilijk zijn om te weten of een online baan je tijd waard is. Het kan ook een beetje zenuwslopend zijn. Is het veilig om online geld te verdienen? Hoe weet je dat er geen misbruik van je wordt gemaakt?

In dit artikel leer je wat tieners nodig hebben om extra geld te verdienen, wat de beste mogelijkheden zijn om online geld te verdienen en veiligheidstips om het goed te doen.

Wat tieners nodig hebben om thuis geld te verdienen

Computer of laptopWifi-verbindingBankrekeningPayPal-rekening

Om thuis te kunnen werken, heb je een aantal dingen nodig. Het belangrijkste is dat je een computer of laptop en een wifi-verbinding nodig hebt.

Hopelijk heb je hier al toegang toe voor je schoolwerk, maar als je dat niet hebt – en je hebt geen familieleden van wie je kunt lenen – kun je Facebook Marketplace bezoeken om een ​​tweedehands laptop te kopen.

Als uw lokale Facebook Marketplace-aanbod onvoldoende is, overweeg dan om een ​​betaalbare Chromebook aan te schaffen. Hoewel u er geen applicaties op kunt downloaden, kunt u internet gebruiken. Voor de meeste online banen is dat alles wat je nodig hebt.

Vervolgens moet u een bankrekening en een PayPal-rekening instellen. De meeste online banen gebruiken PayPal om u te betalen, en uw bankrekening beheert al het extra geld dat u verdient.

Geld verdienen als tiener zonder baan

Geld verdienen zonder een baan klinkt misschien vreemd, maar het is absoluut goed te doen.

Denk er zo over na: een baan heeft een vast schema en verantwoordelijkheden. Voor het grootste deel moet je komen opdagen wanneer je wordt gevraagd en een bepaald aantal uren werken.

Als u thuis online werkt, kunt u zonder dat alles betaald worden. Dat wil niet zeggen dat je geen verantwoordelijkheden hebt. Maar je kunt je online werk afstemmen op je meer dringende verantwoordelijkheden, zoals middelbare school, buitenschoolse activiteiten en gewone tienerdingen zoals plezier maken.

Als je eenmaal hebt besloten dat je als tiener extra geld wilt verdienen, moet je nadenken over hoeveel tijd je hebt en hoeveel geld je wilt verdienen.

Het is misschien een goed idee om een ​​planner te krijgen om georganiseerd te blijven. Het hangt af van hoe je werkt, maar als je een paar uur per week aan je drukte besteedt, kun je alles onder controle houden.

Legitieme manieren waarop tieners online geld kunnen verdienen

Er zijn eindeloze mogelijkheden om als tiener thuis geld te verdienen. Bekijk onze lijst met de beste online banen voor tieners om mogelijkheden te zien, van het invullen van online enquêtes tot het luisteren naar muziek.

Hieronder vindt u enkele van de meest lucratieve en legitieme manieren waarop tieners online geld kunnen verdienen.

Online spullen verkopen

Het klinkt zo eenvoudig – en dat is het ook. Onze gezinswoningen zijn gevuld met waardevolle spullen die niemand gebruikt.

Maar voordat je papa’s kast gaat plunderen, begin met je eigen spullen.

De kans is groot dat je in de loop der jaren veel cadeaus hebt verzameld die je niet meer wilt, of oude broeken of schoenen die niet meer cool zijn.

Als je er echt mee aan de slag wilt, kijk dan eens naar opruimexpert Marie Kondo en haar KonMari-methode. Ze zal je helpen te ontcijferen tussen de dingen waar je van houdt en die je wilt behouden, en de dingen die rommel, stress en ongeluk in je ruimte brengen.

Persoonlijk heeft de KonMari-methode me geholpen te beseffen dat ik meer dan de helft van de dingen die ik bezat niet leuk vond. Dat zijn veel dingen die ik in geld zou kunnen omzetten.

Ga naar je kamer en pak alles op wat je bezit. Stel jezelf de vraag: “Geeft dit vreugde?” Als dat zo is, bewaar het dan. Als dat niet het geval is, leg het dan op een stapel dingen om te verkopen. Natuurlijk moet je sommige dingen bewaren die geen vreugde opwekken. Zoals je tandenborstel of haarborstel – je weet wel, dingen die je elke dag nodig hebt en gebruikt.

Zodra je een stapel spullen hebt, doe je nog een keer en beslis je of de items in goede staat zijn om te verkopen. Zodra je dit hebt gedaan, verdeel je ze in soorten dingen:

BoekenKledingGadgetsDiversen

Een van de absoluut beste dingen om te verkopen zijn je oude schoolboeken die je niet langer nodig hebt. Deze verkopen soms voor meer dan honderd dollar!

Je kunt ook aan je ouders vragen of ze nog iets hebben liggen dat ze niet meer willen. Ze willen misschien een deel van het geld houden, maar het is de moeite waard om te vragen! Toen ik een tiener was, verkocht ik de oude boeken van mijn ouders op Amazon. Ik zou ze 20% geven en de rest houden – want hey, ik heb hard gewerkt.

Hoewel dit soort geld verdienen arbeidsintensiever lijkt dan het invullen van online enquêtes, verdient u veel meer geld. Tegelijkertijd ruim je ook je woonruimte op. Ik zeg dat het een win-win is!

Bijles studenten

Een andere relatief lucratieve online mogelijkheid om geld te verdienen is om studenten online bijles te geven in je favoriete vakken. Om online bijles te geven, moet je natuurlijk veel over het onderwerp weten.

Gelukkig, als je Engels als moedertaal hebt, ben je al een expert in een zeer gewilde vaardigheid. Je kunt studenten online bijles geven in het Engels zonder veel vereiste vaardigheden.

Hoewel Fiverr vooral bekend staat als een freelanceplatform, kun je er allerlei diensten op aanbieden, inclusief bijles.

U bepaalt uw eigen tarieven en kunt Engelse conversatielessen van 30 minuten aanbieden. Niet-moedertaalsprekers kunnen een gesprek met u voeren om te oefenen, en u corrigeert ze naarmate het gesprek vordert.

Een andere onwaarschijnlijke plek om bijleswerk te vinden is Facebook Marketplace! En natuurlijk hoef je geen Engelse bijles te geven, je kunt alles aanbieden waar je goed in bent. Of het nu wiskunde is in de 5e klas, wetenschap in de 2e klas of zelfs gitaar!

Word een virtuele assistent

Virtueel assistent zijn kan een leuke thuiswerkbaan zijn voor extra geld. Je kunt jezelf inhuren om eenvoudige taken uit te voeren voor drukke professionals, zoals het beantwoorden van e-mails, bellen en het plannen van afspraken.

Het is de moeite waard om aan je ouders te vragen of ze iemand kennen die een handje bij deze klusjes kan gebruiken.

Verkoop je handwerk op Etsy

Oproep aan alle creatievelingen! Etsy is de gemakkelijkste manier om je kunst, ontwerpen, timmerwerk of wat je maar wilt online te verkopen.

KunstafdrukkenT-shirts op maatStickersPrintablesHondenhalsbandenUitnodigingenMokken

Met Canva, een gratis online grafisch ontwerpplatform, kun je talloze items ontwerpen zonder je bank te verlaten.

Een andere optie is om zuinig te zijn en je beste vintage vondsten op Etsy te verkopen met winst.

Sociale media kunnen een geweldige manier zijn om geld te verdienen als je een groot genoeg publiek kunt opbouwen. Het enige wat je nodig hebt is een social media-account en veel tijd om content te creëren.

YouTubers die meer dan 10.000 abonnees op hun YouTube-kanaal hebben, kunnen zich aanmelden voor het YouTube-partnerprogramma. Hierdoor kunnen ze geld gaan verdienen via advertenties en andere functies. YouTube-video’s met 1.000 advertentieweergaven kunnen meer dan $ 18 opleveren. Dus hoe meer volgers je hebt, hoe meer geld je verdient!

Instagram-beïnvloeders kunnen meer dan $ 700 per post verdienen, maar dat is als je minstens 1 miljoen volgers hebt. Als je 10.000 hebt, zou je ongeveer $ 90 kunnen verdienen. De sleutel is om volgers te hebben die zich bezighouden met uw inhoud, wat betekent dat ze uw foto’s leuk vinden, erop reageren en ze delen. Probeer deze Instagram-bedrijfsideeën voor inspiratie.

Een andere optie is om social media manager te worden. Je hoeft geen influencer te zijn, maar je kunt wel helpen bij het beheren van de sociale accounts van een lokaal bedrijf of influencer die hulp nodig heeft.

U kunt ook geld verdienen met bloggen via websites zoals WordPress en Blogger.com. Net als bij YouTube kun je, zodra je genoeg kijkers hebt, geld gaan verdienen via advertenties en affiliate marketing!

Een andere grote geldmaker op sociale media is de beruchte TikTok. Succesvolle TikTokers kunnen tussen $ 200 en $ 20.000 per video verdienen. Dus ja. Misschien wil je proberen TikTok beroemd te maken.

Hoeveel geld kun je als tiener online verdienen?

Het verdienpotentieel van online werken hangt van veel factoren af, maar het kan variëren van $ 20 per maand tot een paar honderd.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je via Fiverr een vaste student bijles krijgt. Je rekent $ 15 per uur en hebt één sessie per week. Dat is $ 60 per week, van slechts vier uur bijles!

Als je 50 boeken verkoopt op Amazon of Facebook Marketplace en de boeken variëren van $ 5 tot $ 10, betekent dit dat je tussen $ 250 en $ 500 verdient.

Onthoud dat je oude schoolboeken kunt verkopen tot 75% van hun oorspronkelijke waarde. Dus een leerboek van $ 125 dat je voor school moest kopen, kon op Amazon worden doorverkocht voor ongeveer $ 94. En dat is nog maar één verkoop!

Als je aan de slag gaat met een online Etsy-bedrijf dat je kunst- of vintage-vondsten verkoopt, kun je een antiek tapijt verkopen voor zoveel als iemand bereid is ervoor te betalen.

Hoewel deze opties allemaal geweldig klinken, kun je je ook aanmelden voor eenvoudigere nevenactiviteiten, zoals het invullen van betaalde enquêtes, het bekijken van advertenties en surfen op internet voor geld via een site zoals Survey Junkie of InboxDollars. Maar deze kansen betalen tussen $ 2 en $ 12 per uur.

Hoe kunnen tieners een budget maken met het geld dat ze verdienen?

Hoe zorg je ervoor dat je niet al het geld dat je verdient uitgeeft? Met een handig budget natuurlijk.

Budgetteren is niet alleen voor volwassenen. Als je in je tienerjaren een sprong kunt maken op het gebied van budgetteren, heb je een aanzienlijke voorsprong op volwassen worden. (Veel van mijn vrienden hebben geen budget, maar zouden dat wel willen.)

Omdat online banen niet vaak gepaard gaan met een vast maandelijks inkomen, is het een goede manier om te beginnen met budgetteren door slechts 25% van elk salaris (minimaal) op een spaarrekening te zetten. Dit geld is onaantastbaar, dus kom niet op ideeën!

Als u een duurder budget wilt hebben, moet u berekenen hoeveel geld u gemiddeld per maand verdient. Plan vervolgens precies waar elke dollar naartoe gaat. Dus als je $ 100 per maand verdient, kun je besluiten dat $ 25 gaat om uit eten te gaan met vrienden, $ 50 naar je studiefonds gaat en $ 25 naar je fonds gaat voor de volgende Xbox.

Vergeet natuurlijk ook niet om geld opzij te zetten voor belastingen. Je ouders kunnen je daarbij helpen.

Er is meer financieel advies voor tieners waar dat vandaan kwam, dus aarzel niet om meer te lezen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Ja, het is legaal. Maar sommige websites hebben leeftijdsbeperkingen voor bepaalde banen en/of vereisen toestemming van de ouders. Zorg ervoor dat je met je ouders of voogd praat voordat je gaat werken.

Welke veiligheidsinformatie moeten tieners hebben voordat ze thuis geld gaan verdienen?

Hoewel online werken als tiener over het algemeen veilig is, is het belangrijk om ijverig te zijn en veiligheidsmaatregelen te nemen.

Accepteer geen vriendschapsverzoeken van mensen die je niet kent, zelfs niet als je ze bijles geeft of dingen verkoopt. Dit is zakelijk, niet leuk!

Klik niet op e-mails van afzenders die u niet kent.

Als u artikelen online verkoopt, is de veiligste manier om deze via de post te bezorgen. Als je het prettig vindt om persoonlijk op te halen, neem dan een ouder mee.

Wat te doen met het geld dat je als tiener verdient?

U moet een budget maken en geld besparen! U moet ook een bankrekening en betaalpas instellen om uw inkomsten bij te houden. Het openen van een rekening is een van de beste manieren om uw financiële geletterdheid een boost te geven.

Je kunt ook sparen voor iets wat je heel graag wilt. Hier zijn enkele ideeën:

CollegeAn Outward Bound tripEen gave nieuwe rugzakEen nieuwe fietsGitaarlessenHaarverf

Hoe kunnen tieners een bankrekening openen?

Om een ​​bankrekening te openen, moet u meestal minimaal 14 jaar oud zijn.

Je kunt met een van je ouders naar je lokale bank gaan. Zorg ervoor dat u beiden een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Je ouders moeten ook een bewijs van adres meenemen.

Vanaf daar is het vrij eenvoudig. Meestal bieden banken gezamenlijke rekeningen aan met de rekening van uw ouders. U kunt uw eigen geld en account beheren zonder een deel van de kosten die aan volwassen gebruikers worden opgelegd.

U kunt overwegen een creditcardrekening te openen terwijl u toch bezig bent. Zolang u alleen geld uitgeeft dat u heeft, kan het een geweldige manier zijn om uw credit score voor uw toekomst op te bouwen.

Het komt neer op

Als je als tiener vanuit huis wilt werken, zijn er veilige en lucratieve manieren om dat te doen! Zorg ervoor dat je je ouders om toestemming vraagt ​​voordat je hun meubels verkoopt en je zou helemaal klaar moeten zijn. Of je kinderen nu online bijles geeft in het Engels of oude schoolboeken verkoopt, je zult zeker wat extra geld verdienen.

Delen: Deel dit artikel op Facebook Facebook


Deel dit artikel op Twitter Twitter

Deel dit artikel op LinkedIn LinkedIn Deel dit artikel via e-mail E-mailThis post Hoe u als tiener geld kunt verdienen vanuit huis
was original published at “https://millennialmoney.com/make-money-from-home-as-a-teen/”